Посета на ЗОО

Драги корисници деца, да ве потсетиме дека Вие како наши корисници, можете да ја посетите бесплатно Зоолошката градина во Скопје и да уживате во огромниот број новитети и убавини кои таа ги нуди! Тие се наши партнери и пријатели, па ако сакате да ги посетите само пишете ни порака. Секако, треба да сте наш корисник за да користите наши услуги. Останатите наши услуги заради Корона кризата се за жал во застој.