Неверленд на Summerland Skopje

Вечерва од 20ч на Школка во Парк, во склоп на Summerland Skopje нашето детско драмско студио ,,Неверленд,, за сите вас ќе ја игра претставата ,,Волшебникот од Оз,,! Дојдете да ги поддржите нашите мали актери и да уживаме заедно!