Припреми за „Шарено Лето„2019

Ние сме спремни за шаренолето2019!!!! Многу сме возбудени и среќни! Стартни ранци спремни за секое дете, ранче од Просветно дело , козметика од Alkaloid AD Skopje , маички од Casino Senator Macedonia, бермуди од KARA5 – Digital Marketing Agency, дипломи од Tehnosan! Маврово ќе биде најзабавното место следните 6 дена!!!!