шарено лето 2019

Шарено лето 2019  заврши, но со нас носиме најубави спомени за прекрасно поминати денови, во среќа забава игра и смеа! Нашите деца беа најпрекрасните деца на свет! Најголема благодарност за компаниите кои не поддржаа во желбата да ставиме насмевки на лицата на децата!!! Евн Македонија, Casino Senator Macedonia, Просветно Дело Издавачка куќа, Алкалоид, KARA5 – Digital Marketing Agency, Пелистерка / Pelisterka, и секако најголемо благодарам до Град Скопје за поддршката на овој проект.