посета на Мега Луна Парк

Како награда за одлично завршена работа, посветеност и активност, децата кои учествуваа во претставата ,,Волшебникот од Оз,, беа на незаборавно доживување во Мега Луна Паркот во Скопје! Им благодариме на гостопримството од срце, за целата среќа што ја ставија на лицата на нашите деца!