Паста Парти во Парк Хотел

Нашите верни пријатели и поддржувачи, Wizz Air Skopje Marathon 2019 и оваа година, како и минатата решија сите средства собрани од продажба на купони за Паста Парти, да ги наменат за нашето здружение. Ви благодариме и се гледаме на Паста Парти во Park Hotel!