Во посета на ЗОО

Нашата одлична соработка со Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје продолжува! Викендов група на дечиња, членови на нашето здружение беа во посета на зоолошката градина и си поминаа прекрасно! Продолжуваме со редовни забавни и едукативни содржини за нашите деца!