Успешно реализирана новогодишната акција #донирајсреќа

,,Донирај среќа,,- нашата новогодишна кампања помина одлично!!! 400 донатори донираа подароци, храна, облека, за над 500 лица!!!
И оваа Нова Година и Божиќ успеавме заеднички да донесеме среќа во многу срца! Ви благодариме од срце!!! #проектсреќа #донирајсреќа