Креирај и донирај со едно необично зимско пакетче

Нашите драги пријатели Kinder Park со една поинаква зимска работилница и оваа година ги поддржуваат нашите активности. Се што треба да направите е да си нарачате од нивните пакетчиња и да уживате во вкусот на празниците.
Погледнете ја нивната страна, одберете си и нарачајте на 076/381098 и 02/3230919. Со секое купено пакетче освен што ќе уживате во прекрасни зимски вкусови, правите и добро дело, донирате за поддршка на работата на Проект Среќа.