Денес го одбележуваме Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Денес го одбележуваме 3ти декември или Меѓународниот ден на лицата со попреченост. Нивните потребни се тековни и секојдневни па по тој повод нашите пријатели Центар за стимулација, раст и развој „Старс“- Скопје, кои се грижат за детската добросостојба овозможуваат следната недела бесплатни опсервации за логопед, дефектолог и неурофидбек! Јавете се и закажете, заедно може да стоплиме многу детски срца!