Проект куќа со Кристина на Телма од 19 септември

Конечно, од 19 септември, секоја недела од 20ч премиерно на Телма телевизија, Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina. Проектот на кој работевме заедно со нашата Кристина, долго време ќе можете да го видите и вие! Целта на овој тв проект е да покаже дека заедно можеме да направиме големи нешта, само ако сакаме! Пандемијата не’ успори, но не не’ запре. Kristina Arnaudova