Донираме прибор за успешна училишна година

Ранците и приборите за сите дечиња секој ден се пакуваат и праќаат! Гооолем број деца ќе добијат комплетни прибори и ранци! Во овој проект ни се приклучија и голем број на донатори физички лица и неколку компании.
⋮IWConnect донираа 50 ранци и комплетна училишна опрема за 50 деца! Благодариме!!!
FOUR се приклучија со голема донација во училишна опрема ранци и 10 лап топи! Прекрасни сте!
Со ваша помош и оваа година #СреќнаШколскаГодина нема да остави дете без нов ранец и училишна опрема!