Пријавувањето за топол дом заврши

Пријатели,
Пријавувањето за семејства на кои им треба помош за реновирање или градење на дом е затворено.
Веќе имаме и премногу и за жал заради многу мал број на пријави на спонзори и донатори, на многумина нема да успееме да помогнеме. И нам ни е жал, би сакале да можевме на сите❤️….