Дечињата од Проект Среќа прославија роденден со Првата Дама

Минатиот месец заедно со Првата дама , госпоѓа Елизабета Ѓоргиевска, го прославивме роденденот на три дечиња од Проект Среќа 🥳🥳🥳
Беше прекрасно! Сите уживавме 🥰
Ви благодариме од ❤
Споделуваме среќа, славиме заеднички роденден на дечињата од #ПроектСреќа, затоа што секое дете заслужува еднакви можности за исполнување на сништата 🌠