Донација од Rotary club Skopje Centar

Во претходниот период Rotary Club Skopje Centar за тројца наши членови, деца во социјален ризик, донираше три Лап-топ уреди, со кои тие полесно ќе можат да одговорат на образовните обврски и ќе можат да следат настава. Ви благодариме од срце за вашата општествено одговорна пракса!