Нова поддршка за Проект Куќа

Иницијативата ЗАЕДНИЧКО И ОДГОВОРНО РОДИТЕЛСТВО И ПО РАЗВОД која и до сега не има поддржувано во проектите, сега се приклучи и кон ,,Проект Куќа,, во изградбата на куќата во Усје, на која работиме сега, а во која живеат самохран татко и малолетен син. Благодарни сме за нивната поддршка кое на ова семејство ќе им помогне да имаат топол и убав дом. Нивните средства ќе бидат употребени за дел од градежните материјали и електричната инсталација.