Во потрага по донатори

Во Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina се уште немаме донатори за гипс картони и за електроматеријали….Им пишавме на сите компании во земјава и никој не сака да донира …..Ако некој од вас сака да учествува и да донира за да изградиме топли домови за што повеќе семејства, можете да ни пишете! Од Велес и Прилеп исто така не се пријави ниту една компанија која сака да учествува во реконструкцијата….Не е дека нема ние да се снајдеме, ќе најдеме и ќе ги завршиме! Само ми е жал кога гледам дека себичноста ја победува хуманоста и емпатијата, особено кај оние кои имаат најмногу……