Најава за Аrt and Craft Fundraise

Недела е припрема за понеделник, па така и ние се спремаме за утрешните обврски! Утре ќе започне еден преубав он-лајн настан, Аrt and Craft Fundraise! Ќе го спроведе Проект Среќа онлајн, а замислен е во вид на лицитација….Ќе учествуваат со свои дела познати, признати но и помалку познати уметници! Сите средства одат за изградба на домови (работна рака за изградба на домови која ни е болна точка). Ако се уште има некој што сака да се пријави, се уште има време!❤️