Донација од KFC

Во текот на вчерашниот ден, по повод исламскиот празник Рамазан Бајрам, поделивме 50 фамилијарни оброци благодарение на KFC.

Ова е наша втора соработка, која се надеваме дека ќе продолжи и понатаму.