Сигурносни врати Полар и Нипром со донација за домот на баба Милица

Бидејќи во домот на баба Милица имаше потреба за поголем број врати, се приклучија две компании со донација, Sigurnosni vrati “Polar” кои ја донираа и влезната врата, и Нипром / Niprom  од Струмица. Ви благодариме! Се надеваме дека и во иднина ќе ја имаме вашата поддршка!

Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina  работи турбо!
Потребна ни е компанија за производство на прозорци, која би ни се приклучила, бидејќи тоа е нешто кое ни е потребно за идните реконструкции.