Ви благодариме мебел Ацевски

Mebel Acevski  како и секогаш се со нас во нашата мисија да обезбедиме дом за многу семејства преку ,,Проект Куќа,,. Вчера ја монтираа малата кујна и донесоа дел од потребниот мебел кој недостасуваше, претсобје, комода….
Ви благодариме пријатели со големи срца! А ,,Проект Куќа,, ќе ја гледате од септември на телевизија! Сега работиме и снимаме…. Едвај чекаме и ние! ❤️