ДМ Ви благодариме за вашата општествена одговорност

dm drogerie markt Makedonija  е наш нов поддржувач и партнер, во создавањето среќа кај децата и нивните семејства! Минатата недела Кристина и внуците на Баба Милица, Ана Марија,Кристијан и Ѓорги направија неверојатен шопинг, подарок од ДМ, од средства за чистење, до козметика, храна….
Ви благодариме на вашата општествена одговорност која ја практикувате редовно!