Хумана уметност

Ние имаме нови пријатели! Frida.mk  пред некое време почнаа со работа и промовирање на нов и уникатен концепт! Хумана уметност! Со секој продаден уникатен дуксер донираат еден! Благодарение на нив 20 најквалитетни дуксери ќе греат деца и млади оваа зима! Соработката ја продолжуваме и ги поддржуваме! #проектсреќа