поделени донации

Во април и мај благодарение на сите кои донираа но и на иницијативата на Претседателот Stevo Pendarovski #ВолонтирамеЗаСолидарноОпштество поделивме пакети за околу 300 семејства, од цела земја, со храна и хигиенски средства! Заедно сме посилни! #МладиХаб #MladiHub Благодарност за сите општествено одговорни компании кои ја поддржаа оваа иницијатива! 👏👏👏❤️❤️❤️