Донации

Благодарение на сите ваши донации во алишта, огромен број на дечиња ќе добијат нова гардероба! Веќе со денови селектираме, диплиме и распределуваме за да пратиме на сите на кои им е потребно! ❤️❤️❤️#проектсреќа