Донации

Во периодот од 23 март до 5 април се јавија неколку донатори со големи срца кои знаат дека во овие тешки времиња треба да им помогнеме на оние на кои помошта им е најпотребна.

1. Васил кој сака да остане анонимен- парична донација со која се обезбеди храна за 4 семејства, 2 семејства од Скопје, 1 семејство од Струмица и 1 семејство од Куманово

2. Димче Каневче- донација за едно семејство од Прилеп ( Елена Прилеп).

3. Анонимна фирма од Штип- донира храна на 3 семејства од Штип

4. Катерина која сакаше да остане анонимна- донација на храна и хигиенски производи за едно семејство од Скопје

5. Еурофарм Аптеки донација на лекови за три семејства

6. Ристе Ристов – пелени и влажни марамици за четири семејства и храна и хигиенски средства за семејство од Прилеп

7. Маја Јошевска- донација на храна за едно семејство од Скопје

8. Емилија, која сака да остане анонимна– храна и хигиенски средства за едно семејство од Скопје

9. Александар Цебов, донација за еден пакет храна за едно семејство

Ви благодариме од срце! #проектсреќа