ддс „Неверленд“ со новогодишна претстава

Детското драмско студио ,,Неверленд,, на Проект Среќа, подготви прекрасна новогодишна претстава за сите деца!

Не ангажираа : Park HotelОпштина Ѓорче Петров , Општина Карпош Општина Прилеп и Општина Неготино.
На 30 декември заедно со децата и Дедо Мраз ќе играме за болните дечиња на клинички центар, за да им ја разубавиме новата година и да поделиме радост!
Детското драмско студио Неверленд е бесплатно детско драмско студио за деца со помалку можности. #проектсреќа