упис за креативни работилници

Започнуваме и со креативни работилници во склоп на училиштето ,,Гитари Дирки и Свирки,,и тоа во соработка со најдобрите, Литера фестивал на детска литература. Ќе има три работилници , еднаш неделно по 2 часа, и тоа:
1.Изработка на лампиони и украси
2. Зимска бајка- текст и цртежи, во која заеднички ќе изработиме сликовница и
3. Изработка на новогодишни честитки
Бидете брзи!
Како и се останато, овие работилници се бесплатни за сите деца во социјален ризик, кои се наши регистрирани членови! Ќе биде мнооооогу интересно!!!