соработка со Roma Rock School

Денес на наше големо задоволство потпишавме меморандум за соработка со Roma Rock School. Нашата претседателка Кристина Арнаудова и извршниот директор на Рома Рок Скул,Алвин Салимовски договорија двете здруженија да соработуваат на повеќе нивоа и заедно да создаваат среќа за сите деца преку музиката и уметноста! Благодарни сме што имаме вакви прекрасни пријатели!