Неверленд на роденденот на ЗОО

Денес е роденден на нашата Skopje ZOO / Зоолошка градина Скопје! По тој повод денес во Зоо има многу забава и активности, а нашето детско драмско студио Неверленд ќе ја игра за сите присутни дечиња претставата ,,Волшебникот од Оз,, од 17.00ч! Дојдете, забавувајте се но и бидете хумани! Донирајте во кутијата за донација поставена на самата каса за Проект Среќа и нашите деца!