кутии за донации во аптеките на Еурофарм

Имаме убави вести! Од денес во аптеките на Еурофарм можете да ги видите нашите кутивки за донации каде може да ја оставите вашата донација, во рамките на вашите можности, а сите средства ќе бидат наменети за набавување на училишна опрема во склоп на проектот ,,Среќна Школска Година 2019,,. Кутии за донации има во аптеките на Еурофарм:
Скопје:
Веро Џамбо, Веро Тафталиџе, Рамстор Центар, Разливечка позади ГТЦ Скопје, Тафталиџе пазар,
Битола
Широк Сокак,
Веро Џамбо,
Куманово и Струмица.
Им благодариме на Еурофарм Аптеки за поддршката!