посета на Аква Парк

Имавме незаборавен ден во Аква Паркот во склоп на Boris Trajkovski Sports Center / Спортски Центар Борис Трајковски! Децата уживаа во водените лудории и во гостопримството од вработените! Благодарност и за Бистро Бис кој работи во склоп на Аква Паркот и кој за дечињата спреми вкусен ручек! Пресреќни сме што имаме вакви пријатели кои не поддржуваат дека заедно можеме да создадеме среќно општество и еднакви можности за сите деца!