претпремиера на „Волшебникот од Оз“

Претпремиерата на ,,Волшебникот од Оз,, синоќа на малата сцена во МНТ помина неверојатно добро! Вечерва е премиерата и сме многу возбудени! Претставата ќе им се допадне не само на децата туку и на возрасните.