Вграден инвертер благодарение на Клима Маркет и Зорба Б. Климатизација

Благодарение на КЛИМАМАРКЕТ.мк и Zorba B Klimatizacija, семејството за кое беше потребен инвертер клима уред за греење е решено! Ви благодариме од срце, бидејќи ни верувате и не поддржувате во намерата да изградиме среќно општество! Благодарност и до сите останати кои се приклучија со донации за овој апел. Заедно можеме многу ❤️ Само треба да сакаме!