Апел за помош!

Драги пријатели, на едно момче, кој живее само со мајка, дете од еднородителско семејство, сме му многу потребни! Тој е примен на факултет, но во приватна квота, со 250евра партиципација, која тој и неговата мајка која пред една недела остана без работа не можат да си ги дозволат! Се работи за прекрасно, воспитано момче, одлучен ученик кој сака и мора да го продолжи своето овразование за подобро утре! До понеделник мора да уплати! Ве молиме сите кои можете да донирате одредена сума, да ни пишете порака, за да заеднички успееме уште една приказна да има среќен крај! ❤️