Пакуваме школски прибор

Училишните прибори постојано пристигнуваат, и се пакуваат и праќаат. И оваа година огромен број на деца ќе добијат комплетен училишен прибор преку нашиот проект #СреќнаШколскаГодина2021!
Се радуваме со секое ранче и пратен прибор, и со голема љубов ги спремаме за вас,мили деца! Благодариме на сите ваши донации и големи срца, без Вас нашата работа и мисија би била невозможна! #проектсреќа