Привршуваме со реновирање на домовите во Штип и Усје

Оваа недела ќе се потрудиме да ги предадеме двата дома на кои работиме, Штип и Усје. Работите се во последна фаза, и среќни сме што две семејства и три деца ќе бидат среќни во нивните старо нови домови! ❤️ Ова беше за нас, најнапорниот период, милион препреки, грешки, мајстори кои не се појавуваат, кои оставаат незавршени работи, работевме без ни еден денар донација за домот во Штип и Велес, но не се предадовме! Бидејќи ја знаеме нашата цел, а таа е посилна од сите препреки!❤️ Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina