Семејството Балик има потреба од помош

На семејството Балиќ од Долно Коњаре денес им изгоре се, целата куќа, се што имале и мачно создавале….Луѓето со три машки деца , од 8 до 12 години се сега сместени во некоја гаража… Сега им е потребно буквално се. Нашата волонтерка Марија не извести и се стави на располагање да им однесе донации. Сите кои сакате да донирате побарајте ја Марија на 078 206 070 а таа ќе ви даде контакт или ќе ја однесе кај семејството вашата донација! Ајде да им помогнеме на овие кутри луѓе и деца.