Благодарност за Македонска Еспорт Федерација

Сакаме да се заблагодариме на Македонска Еспорт Федерација кои се одзваа на повикот за донација на playstation и на внуците на баба Милица им подарија playstation 4 со игри, кои вистински предизвикаа радост кај децата! Ви благодариме од срце и се надеваме на понатамошна соработка!