Колекција книги донација од Едукативен Центар “Арс Ламина” Literatura.mk

Нашите верни пријатели Едукативен Центар “Арс Ламина Literatura.mk  повторно со подароци за нашите корисници! Денес на Ана Марија, Ѓорѓи и Кристијан им подарија неверојатна колекција книги! Голема колекција! Секоја ви чест! А за вашите наслови сте без конкуренција! ❤️