Дарко ти благодариме за донацијата

При крај сме со реновирањето на домот на баба Милица, уште монтирање врати, и нови ребра за парно (старите беа скршени и нефункционални) и готови сме! Во оваа прилика сакаме да му заблагодариме на еден човек со големо срце, Дарко Јосевски кој го донираше прозорецот за собата која немаше прозорец! ❤️