Софа студио компанија со големо срце

Софа студио се уште една компанија со големо срце која донира мебел за домовите кои ги градиме или реновираме во Проект Куќа со Кристина . Ви благодариме од срце!
Со оглед тоа што станот на баба Милица и внуците е навистина голем, со три детски соби, две кујни, и две дневни соби (од еден стан практично направивме два дела) навистина ни требаше голема количина на мебел и поголем број на донатори.
Ви благодариме Софа Студио ! ❤️