“Проект Куќа со Кристина” е на терен

Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina е на терен, мајсторите работат а се работи за голем стан и тешка реконструкција со оглед на тоа дека се менува се, електрична инсталација, водоводна, се прават три детски соби за секое дете и една дневна со кујна за Баба Милица….. Станот се наоѓа во Карпош 1 и брзаме да го завршиме како семејството побрзо би се вратило во новиот дом и би се израдувало! Со оглед дека е голем стан, и потребите за опремување се големи…. Компании кои работат со електрика, санитарии, мебел, добредојдени се да се вклучат! #проекткуќасокристина #проектсреќа