Благодарност од Тими

Проект Среќа наскоро полни 5 години, и за ова време стекнавме другари кои од мали деца станаа големи и паметни деца! Еден од тие е и Тимотеј, златен, паметен и воспитан, полн со благодарност! На овој начин тој решил да ни заблагодари за се! А ние сакаме да му кажеме, Ти благодариме тебе Тими, што си прекрасно дете и одличен ученик! Задоволство е да се работи и помага на деца како тебе! Ние секогаш ќе бидеме тука за децата на кои им треба поддршка! #проектсреќа