Нахрани 10.000

Денес нашите волонтери на штандот пред Тинекс Буњаковец , собраа 47кг храна од донатори со големи срца. За жал акцијата не вроди со успех како што очекувавме, што веројатно се должи и на неинформираноста на граѓаните за оваа акција. #нахрани10000 #ситесити #ајдемакедонија #проектсреќа