,,Нахрани 10 000,,

Драги пријатели и донатори, во сабота и Проект Среќа се приклучува кон големата хуманитарна акција ,,Нахрани 10 000,, на здружението Ајде Македонија . Можете да донирате храна која потоа ќе се подели на семејствата на кои им е потребна. Ние ќе бидеме на локација ,, Буњаковец,, пред Тинекс. Ќе ве очекуваме секој во свои можности да придонесе да нахраниме што повеќе семејства и детски стомачиња ❤️