Потребна ни е вашата помош и поддршка

Драги пријатели, ова е тешка година за сите нас, но не смееме да дозволиме да не надвладее апатија! Ние работиме и се трудиме да помогнеме секаде каде е потребно и каде живеат деца. Ве молиме доколку можете да донирате средства за ангажирање мајстори за градење на тоалети во семејства каде живеат деца или пак сте мајстор и можете да волонтирате, да помогнете и да се вклучите! Не смееме да се откажеме од децата, затоа што секое дете заслужува и мора да има еднакви можности и квалитет на живеење. Ова е еден од тоалетите кои треба да го направиме и е во Радишани, семејство со 4 деца.