Здрави и спремни за почетокот на Шарено Лето 2020

Во текот на вчерашниот сите учесници на летниот камп Шарено Лето 2020, деца, воспитувачи како и нашата претседателка, во лабораторијата Биотек беа тестирани на Ковид 19- Корона вирус, и сите тестирани имаат негативен резултат. Тоа значи дека ќе имаме опуштен и весел камп! Безбедноста на децата ни е на прво место! ❤️ #шаренолето2020 #шаренолето #проектсреќа