Со детска креативност против вируси

Детската љубопитност и креативност немаат граници. Слободно време кретивно искористено. Ова го нацрта малата Софија Милчевска која е || одделение во ОУ Ацо Шопов Скопје! Бравоооо!! Секоја чест!