децата од Проект Среќа на предновогодишна забава со Дајте Музика

Во низата прекрасни и возбудливи работи кои им се случија на нашите деца предновогодишно беше и дружбата со децата од ,,Дајте Музика,, .На нивна покана ги посетивме и бевме дел од новогодишната епизода! Тие ни подарија новогодишни подароци од нивните но и наши пријатели АД Алкалоид, а ние и децата бевме пресреќни! Ви благодариме за дружбата и среќата која ја создавате! #проектсреќа и #дајтемузика